Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pqzk423161/domains/standingconstructgasgas.be/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Max Anstie mist komende drie GP wedstrijden – Standing Construct GasGas Factory Racing Team

Max Anstie mist komende drie GP wedstrijden

Max Anstie van Standing Construct KTM zal de komende drie Grand Prix wedstrijden niet aan de start komen.

Bij onderzoek in het ziekenhuis in Imola is geconstateerd dat hij bij de valpartij bij de start van de eerste manche in Lommel een dislocatie van zijn sleutelbeen heeft opgelopen. Daarbij kwam ook nog dat hij bij zijn valpartij in de tweede manche in Lommel een scheur in zijn long heeft opgelopen.

Door de inspanningen die hij op zaterdag in Imola heeft geleverd, kreeg hij te maken met een ingeklapte long waardoor hij op zondag niet meer aan de start kon komen.

Het is wel duidelijk dat Anstie zeer gedreven en professioneel is want anders win je met deze blessures niet de tweede manche in Lommel en zet je in Imola niet de derde tijd neer in de tijdtraining en vecht je voor een top vijf positie in de kwalificatieheat.

Het team en Max zullen er alles aan doen om hem fit te krijgen voor de MX of Nations in Assen waar hij deel uitmaakt van het Britse team.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search